piatok 21. júla 2017

Už konečne vyhrať. Béčko Olomouca aj Hradec majú rovnaký cieľ

Tím plný talentov, hráčov do 23rokov, sa v druhej lige obzerať a zvyká si na vyšší level, než bol v MSFL. Víťazstvo v príprave 3: 2 nad slávnym Laziom Rím už je len spomienkou. Ďalšou výzvou sú "votroci".

"Máme doma súpera, ktorý je ašpirantom na postup do najvyššej súťaže, z ktorej zostúpil aj napriek zlepšenú hru v jarnej časti sezóny, keď Hradec podával veľmi dobré výkony," povedal klubovému webe tréner béčka Augustin Chromý. "Je to veľmi silný súper, navyše sa im vrátil Krmaš, to je obrovsky skúsený hráč, ktorého sme pred časom za trénera Uličného tiež chceli získať do Olomouca.Myslím si, že sa môžeme tešiť na veľmi dobrý zápas. "

Rezerva Sigmy túžia zabrať potom, čo najprv prehrala 1: 5 v Třinci, potom doma 0: 2 s Ústím nad Labem a v minulom kole 0: 1 v Táborsku. Keďže však zajtra čaká zápas v Plzni tiež prvoligový A-tím, skúsenejší posily Chromý nepřivítá. "Budeme vychádzať z nášho kádra, všetci hráči sú v poriadku a na zápas sa tešia."

Ani Hradec Králové neodštartoval ročník ideálne. Má iba dva body, aj keď o zápas menej. "Sme síce na začiatku, ale tlak, že by sme mali byť vyššie, cítime," pripustil hradecký útočník David Vaněček.

Aspoň podľa umiestnenia v tabuľke by Hradečtí teraz ťažko hľadali príjemnejšieho súpera.Lenže zdanie môže klamať, ostatne východočeskej mužstvo má porovnanie. V letnej príprave s olomouckým béčkom v Jablonné nad Orlicí uhrali remízu 2: 2.

Možno aj táto skutočnosť by mohla prispieť k tomu, že Hradec do zápasu pôjde s potrebným rešpektom pred kvalitou súpera, ktorý je v tabuľke zatiaľ posledný. "Nikoho určite nepodceníme, na každého s úpera sa pripravujeme, študujeme ich hru, tréneri hľadajú informácie," uviedol pre klubové stránky hradecký stredopoliar Adam Vlkanova.

Práve on sa po prvom zápase v Táborsku objavil v derby s Pardubicami ako jediný nový hráč hradeckého mužstva. Zvyšok tímu dostal dôveru aj druhýkrát, ako to bude teraz, sa ešte len ukáže.Každopádne Hradečtí do Olomouca vyrazí s tým, že neberú nič iné ako výhru.

"Už by sme to potrebovali. Samozrejme každý vonkajší zápas je ťažšie, ale musíme sa o to pobiť a získať tri body. Chceme potešiť fanúšikov a dostať sa do pokoja, "poznamenal Vlkanova.

O to isté sa však pokúsi aj Chromeho mladý mančaft.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára