sobota 15. apríla 2017

Chris Cairns trial: porotcovia do dôchodku, aby zvážila svoje verdikty

Porota v krivej výpovede súd bývalého Nového Zélandu kriketové kapitán Chris Cairns už v dôchodku, aby zvážila svoje rozhodnutie po viac ako sedem týždňov po vypočutí dôkazov a obvinenia z manipulácie s výsledkami zápasov v Southwark Crown Court.

Cairns je obvinený z ležiacej pod prísahou potom, čo povedal súd, počas jeho £ 90.000 očierniť víťazstvo nad bývalým predsedom Indian Premier League Lalit Modi v roku 2012, že on mal "nikdy" podvádzal pri krikete a nebude uvažovať o tom. Bet365-Vyzdvihnúť bonus Cairns a jeho obžalovaných Andrew Fitch-Holland, jeho priateľ a bývalý "právny poradca", sú tiež obvinení z po kusu zvrátiť priebeh spravodlivosti hľadá falošného svedectva pri takom prípade od seba-priznal zápasu-nastavovač Lou Vincent [Obaja muži popierajú obvinenia.

Sudca Sweeney dokončil svoj súčtu-up prípad, ktorý začal dňa 5. októbra v 1.02pm v utorok a vo svojich usmerneniach pre porotu trval na tom, že boli pod žiadnym časovým tlakom, aby dospieť k verdiktu.Potom, čo strávil predchádzajúce dva dni líči dôkazy Vincent a jeho bývalá manželka Ellie Riley - obaja koho vyhlasoval Cairns sa podieľal na stanovenie pri hraní v dnes už zaniknutej indickej kriketové ligy - sudca celé dopoludnie prechádza svedectvo prúdom nový Zéland kapitán, Brendon McCullum.

McCullum tvrdil na súde, že bol požiadaný trikrát Cairns, jeho bývalý tímový kolega a detstvo "idol", aby sa zapojili do spot-upevnenie v roku 2008 a dal tri vyhlásenia v tomto zmysle na protikorupčnej jednotky medzinárodnej kriketové rady v roku 2011, 2012 a 2014.Sweeney informovala porotu to bolo na nich, aby rozhodli, či rozdiely v týchto troch vyhlásení v priebehu času, ako respondent obrany, bol výsledok McCullum mení svoju verziu udalostí, aby slúžil svoje vlastné záujmy alebo výrobok z neho líčiť ďalšie podrobnosti neskôr ďalší výsluch.


Kým porota počula dôkazy z bývalých hráčov, vrátane Nového Zélandu Daniel Vettori a Ricky Ponting, oni boli povedal sudca, že s cieľom odsúdiť Cairns z krivej prísahy, musí sa domnievajú, že aspoň dva vincent, Riley a McCullum, troch kľúčových svedkov koruny.

náboj marenia výkonu spravodlivosti, proti Fitch-Holland a Cairns, závisí na výroku o vine v prvom počte krivej prísahy proti druhej [Súd nezasadá v stredu a vo štvrtok, sa piatok najskôr kedy možno dosiahnuť verdikt.

< a href="http://stavky-home.com/sportove-stavky/">Bet365-Bonus zadarmo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára