štvrtok 13. apríla 2017

Leonardo Ghiraldini varuje Taliansko, aby ich hlavy s Kanadou

Leonardo Ghiraldini varoval Taliansko, aby neprekročilo svoju kľúčovú hru Svetového pohára s Kanadou.Leicester šlapka povedal Taliansko bude zo štvrťfinálovej sporu v prípade, že sú porazení na Elland Road v Leedse v sobotu.

30-ročný odmietli značku Talian druhý Svetový pohár stretávajú ich najväčší-niekedy zápas a vyzval Jacques Brunel mužovi, aby ich hlavy.

Taliansko bude opäť bez svojho kapitána a No8 Sergio Parisse, ktorá nebola získaná späť potom, čo utrpel hematóm v lýtku.

" K dispozícii sú štyri zápasy a my nemôžeme hovoriť, že sa jedná o zápas našich životov, "povedal Ghiraldini. "Vieme, že po zápase proti Francúzsk u, že ak chceme kvalifikovať musíme vyhrať.

" Musíme si zaslúžia našu výhru, a to je dôležité, aby sme vykoreniť chyby z minulého víkendu, konkrétne našej zlé disciplíny [Vieme, že to bude fyzicky ťažké. "

Taliansko stratili úvodný World Cup zápas 32-10 do Francúzska na Twickenham minulého víkendu a Ghiraldini povedal, že bude pod obrovským tlakom, aby odprevadiť Kanadu.

"hrali sme len jeden zápas v tomto svetovom pohári a po tom, čo stratil tri v lete sme odíde štyri porážky v rade," povedal Ghiraldini. "Chceme hrať fantastický zápas a vychutnať nádherný vyhrať, ale nebude to ľahké.

" Videli sme, ako hrali proti Írsku, keď oni robili veľa dobrých vecí.Budeme musieť tvrdo pracovať. "

, bola masívna Rozhodnutie opustiť Jamesa [Pritchard] z pôvodného družstva to, 'povedal kanadský tréner Kieran Crowley.


" James bol vynikajúci služobník kanadskej rugby, čo je najvyššie body-strelec. Ako som už povedal, aby mu v tom čase, mix čata išla okolo neho, ale povedal som mu, že je pripravený.

"On oznámil jeho dôchodok ale povedal, že v prípade, že Unibet-Ďalšie informácie príležitosť prišla až vo svete Cup, ktorý bol k dispozícii. Očividne bol hranie a tréning s Bedford a je skvelé priviesť ho. Teraz by mohli zastaviť, priviezť Pritch 'rozbehnutého vlaku, čo sa deje. "

Unibet-Vyzdvihnúť bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára