pondelok 17. apríla 2017

British Horseracing úrad predpokladá deficit po optimistickú prognózou

riadiacim orgánom Racing má mnoho lepšie dni, než vo štvrtok, keď pripustil, že jeho financie sú v horšom stave, než sa dúfalo, a potom musel opraviť chybu jedného zo svojich úradníkov, ktorí chybne fotografickú-povrch. Zlou správou začala novo publikovanú rozpočtu príručke British Horseracing úradu 2016, ktorý predpovedá tretí rok po sebe v deficite, a to napriek optimistickým zvuky z jeho generálny riaditeľ len pred tromi mesiacmi.

rozpočet na budúci rok BHA teraz plánuje na celkových výdavkoch £ 31.9, čo predstavuje nárast o predchádzajúcich očakávaní viac ako £ 1 m, čo vedie k deficitu vo výške 773.000 £.BHA bol spustený na ročnom prebytku do r oku 2013, a to bolo niečo prekvapenie učiť v septembri, že deficit vo výške £ 1,3 m bol spustený v roku 2014, zatiaľ čo menšie deficit sa očakáva pre tento rok.

v tej dobe, Nick Rust, BHA výkonný riaditeľ, povedal: "pracujeme na základe teraz, že sa budeme pohybovať späť do prebytku v budúcom roku bez uvedenia obrovskú záťaž pre naše účastníkov." Ale pádny 2016 deficit bude prišiel napriek zvýšeniu mnohé z poplatkov BHA nabije na džokeja, trénerov, majiteľa a racecourses.BHA U-Turn umožňuje podnikom pridruženým k non-ABP stávkara sponzorovať preteky viac

To znamená, že Rust dostanú menej kreditu než mohol dúfať vytvorenie príručky rozpočtu s cieľom dosiahnuť jeho organizácia transparentnejšie.Vo vyhlásení pripojenom k ​​nemu, povedal: "Hoci sme hrdí na šírku a kvalitu služieb, ktoré poskytujeme…to niečo stojí. Sme si vedomí toho, že sú ťažké časy finančne a pokúšali sa držať [zvyšovanie poplatkov] na minimum. Zaviazali sme sa preskúmať možnosti, ako znížiť svoju nákladovú základňu, bez ohrozenia naša úrovne poskytovaných služieb. "

Náklady deficitov BHA bude splnená zo svojich hotovostných rezerv, ktoré sprievodca uvádza, že bude stáť na 3 m £ na konci tohto roka. Cieľom tohto orgánu je obnoviť tieto rezervy až 4 m £ prostredníctvom budúcich prebytkov.

Pretekárske profesionáli rozčúlený najneskôr zvýšenie poplatkov je pravdepodobné, že pýtať počtu zamestnancov na BHA, ktorá zamestnáva viac ako 220 ľudí.Jeho pracovné náklady sa podľa odhadov zvýši z 14,9 m £ tento rok £ 15.7 ďalšie, čo je nárast, ktorý takmer zodpovedá očakávaný deficit v roku 2016.

Will Lambe, riaditeľ BHA v korporátnych záležitostiach, zdôraznil, že rozpočet je prerokovaný s profesionálmi vo všetkých fázach. "Mali sme niekoľko rokov zmrazenie poplatkov, ale my teraz dúfame, že vstupujeme do obdobia udržateľného rastu a že je čas investovať."

Neskôr BHA zasiahol zmeniť výsledok Lingfield v nárazníku v sobotu, uvedenie Quarenta najprv pred The Blue Bomber je Raceday sudca že nesprávne vyložil temnú foto-povrch a umiestnil ich v nesprávnom poradí.Orgán bude teraz zvážiť, čo možno urobiť pre zlepšenie kvality fotografií pri zlyhaní svetlo je problém, a naznačil, že to môže povzbudiť sudcu, aby televízne replaye do úvahy, keď je fotografia nie je rozhodujúce samo o sebe.

orgán takisto vylúčený takže Beloved zo svojho víťazstva júla v Goodwood je Betfred Mile, čo zistil, nešpecifikované množstvo Bute v systéme koňa, takže belgickej Bill víťaz štyri mesiace po skončení akcie.David O'Meara, tak milovaný tréner, bol pokutovaný £ 1,000.

"Nemám tušenie, ako sa dostal do svojho systému," povedal O'Meara, ktorý dodal, že kôň nebol liečení Bute kedykoľvek v mes iacoch pred pretekmi. "BHA vykonali dôkladné vyšetrovanie a stále nemôže nájsť, ako sa dostal do jeho systému."

Bute je nesteroidný protizápalový, ktorý môže byť použitý na koňa v tréningu tak dlho, dokiaľ že opustil svoj systém pred Raceday. Predpokladá sa, že tak milovaný bol testovaný pri iných príležitostiach už od závodu Goodwood bez návratu pozitívny.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára