štvrtok 20. júla 2017

Hanzal vzal trénera z Arizony v Budějoviciach na pivo aj na Čiernu vežu

Musel v lietadle prekonať skoro 9 500 kilometrov, aby sa pozrel na to, ako doma v Českých Budějoviciach trénuje hokejový útočník Martin Hanzal. Kondičného trénera a výživového poradcu tímu NHL Arizona Coyotes, 29-ročného JP Majora, vyslal klub na kontrolu.

"Hanzi to dosť fláka, preto ho poslali, aby naň dohliadol," smial sa Hanzalův utorkovej tréningový parťák, obranca dynama Moskva Filip Novák.

Pravý dôvod niekoľkodňové návštevy z Phoenixu je samozrejme iný. "Prišiel som sa pozrieť na Martina hlavne preto, aby som videl, ako je na tom po februárovej operácii chrbta. Chceli sme vidieť, aký urobil pokrok a ako je na tom fyzicky.Hlavné je, aby bol Martin dobre pripravený na začiatok sezóny, s tým mu tu môžem aj pomôcť, "povedal Major.

Ani v NHL nie je však moc bežné, aby kondičné tréneri jazdili sledovať v bet 365 rámci letnej prípravy svojich hráčov po celom svete. Hanzal je však pre Arizonu kľúčovým hokejistom, chcú, aby bol stopercentne pripravený, preto má také výhody a preto Majora vedenie klubu vyslalo do Čiech.

"Hlavne sa zameriavam na Martinovu stabilitu a celkovo stredná časť tela. Keď treba ide hráč do drepu, tak sledujem, ako je na tom s rovnováhou či ako sa jeho telo chová pri cvikoch na bet365 bonus jednej nohe, pohyby nôh do strán a podobne, "vysvetľoval tréner Arizony, čo ho hlavne zaujíma.

"Chceme sa naozaj uistiť, že Martin trénuje dobre.Je to náš dôležitý dielik v celom puzzle, "zdôraznil J. P. Major.

Zatiaľ bet365 veden ia arizonských Kojotov môže byť v pokoji. "Všetko je v pohode, Martin trénuje tak, ako má, a cvičí dobre. Nemám pripomienky, "usmial sa americký kouč, ktorý tiež pochválil svojho juhočeského kolegu Daniela povedal, ktorý Hanzala i Nováka vedie.

odchovancom českobudějovického hokeja ale moc nešetril. Pri jednom zo cvičení stáli obaja hráči proti sebe a jeden z nich vždy musel presne kopírovať pohyby toho druhého.


"Hanzi, rob menšie kroky a úskoky.Ako si vysoký, tak máš tendenciu robiť dlhé kroky, a to nie je dobre, "radil povedal vytáhlému útočníkovi, keď skončila jedna séria.

Potom si obaja hokejisti oddýchli, zmerali tepovú frekvenciu, a keď klesla, pokračovalo sa zase od začiatku. Pobyt amerického trénera na juhu Čiech nebol len čisto pracovný. Po tréningoch sa M artin Hanzal bet365 mobil ujal role sprievodca a ukazoval Majorovi krajské mesto.

"Zašli sme v pondelok večer na chvíľku do Mäsových krámov a dnes sa chystáme vyjsť na Čiernu vežu, nech tiež z Budějovíc niečo vidí," popisoval po tréningu zvyšok utorkového dňa Hanzal, ktorý tento rok začne už svoju desiatu sezónu v NHL a tiež v jednom tíme.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára