streda 13. septembra 2017

Zabere Pilsen? És Sparta a Boleslav-ban? Slavia második alkalommal játszik otthon mögött

Hat meccs van szombaton, vasárnap a két párjával, mind Prágában, mind a Prágában. Először 15.30-tól Sparta Mladá Boleslavban, két órával később Slavia ellen Teplice ellen.

Regionális derbi. Zlín nem nyerte meg az utolsó négy mérkőzést, de az utóbbi időben nem volt sikeres. "Jól tudjuk, hogy az első ötet játsszuk, hogy megtartsuk, és senki sem ugrott el minket." Szeretném üdvözölni a hosszú sorozat bet365 bónusz végét a cél nélkül "- mondja Bohumil Páník edző.

A tavaszi Slovácko csak a nem húzható rajzokat ismeri, háromszor 0: 0-val a Jablonec, Brno és Bohemians.Edzője Stanislav Levý lejárta után a mondat után két mérkőzést vissza a padra.

Jihlava az elmúlt öt h azai mérkőzéseit a megnyert és elvesztett tíz pont őket, csak hogy Zlín. „A mi a helyzet, és mivel a helyzet a táblázatban az egyetlen cél a győzelem," felismeri edző Michal Bílek.

Karvina összegű ősz még nem veszett öt kör, a kapus Laštůvka már neinkasoval 192 perc. Edzője, Jozef Weber levágja az 50 éves jubileumot.mérkőzések a bajnokságban.

Dukla ellen Jablonec boldogulni vele haza a bajnokságban bet365 ingyen fogadások még nem veszett el négy sorban, bet365 online sportfogadás melyek közül három győzött tavaly Severočechy hogy Julisce outclassed 6: 1

„Hiszem, hogy azok Nachystám miután az utolsó vereség Sparta kell kezelni szombati mérkőzés otthon nyerni," mondta edzője Jaroslav Hynek. otthon

De a csapat az adott évben otthon nem sikerül, végül Julisce legyőzte szeptemberben Brno 4: 2

Közvetlen harc, hogy mentse az utolsó Pribram ellenfelek, amelyek magukban foglalják a nesestupová vasúti, vesztes nyolc pontot. Csak a győzelem fogja tartani reális esélye a verseny fenntartása.

„Szombaton meg kell nyernünk, semmi sem jöhet.El kell dobnunk az előző mérkőzést, most minden meccsünk van "- mondja Kamil Tobias edző.

A Hradec csak az egyik legutóbbi hét mérkőzést nyerte meg a bajnokságban és őszén 2: 0-ban.

Brünnnek tizenegy eldöntött eredménye van a liga királyának. Nem nyerték meg az utolsó négy játékot, csak azért, hogy megverjék Liberecet.

A csehek nem nyertek hat meccset, és nem szerezték az utolsó öt célt. "Ki akarunk hozni valamit a mérkőzésekből.


Az első lépés már a Jablonec-szel már befejeződött, "mondja Miroslav Koubek." Plzeň legutoljára Slavia-ba bet365 fizetési módok esett és négy pontot veszített. A bohémek szerencséje azonban szerencséje.A címvédő három tavaszi fordulóban ő egyetlen cél.

„Tudjuk, hogy a hazai teljesítmények sokkal jobbak, mint azon kívül, és azt akarjuk, hogy visszafizeti a rajongók nyerni," ígérte edző Roman Pivarník. Otthon

Liberec legutóbb legyőzte Příbramot és nyolc liga nyerte meg a bajnokságot. Edzőjét Jindřich Trpišovský odkoučuje 50. mérkőzés a bajnokságban.

„Úgy tűnhet egy kicsit merész, de ha már van egy esélyt, hogy gólt Pilsen, ezért úgy gondolom, lehet, hogy most," mondja. „Winning Pribram határozottan segített nekünk, megnyugodtam." Home

A párbaj két csésze adeptusok Boleslav várt kilenc játékok nyerni. Meg kell nyerni Sparta-t, hogy igazi reményt szerezzen a címért.De ő csak a z egyik utolsó hat bajnoki címet nyerte el, és hiányozni fog Lafata puskával. Mindannyian tudjuk, hogy Lafi tizenhat éves veszélyes, és adhat gólt. Az a tény, hogy nem tudjuk használni Boleslavban, minden bizonnyal mínusz "- mondja Zdeněk Svoboda coach.

" Nem könnyű kijavítani a Sparta elleni tavaszi szezon rossz bejáratát. De a hazai közönség előtt meg kell próbálnunk, hogy maximális erőfeszítést tegyünk, "mondja Martin Svědík edző.

Slavia hét futamot nyert Shilhavy edző alatt, tizenöt bajnokság volt. Legutóbb, amikor megvertük Pilsen-t és az asztal tetején, létrehoztunk egy négypontos vezetést.

"Nem tudunk különbséget tenni az ellenfél és az asztal között.Ellenfél első három tavaszi játék veretlen, van egy csomó tisztelet neki „, mondja az edző Jaroslav Šilhavý. Otthon

Teplice elvesztette az egyik az utolsó nyolc bajnoki mérkőzések ellen Slavia (3 győzelem, 4 rajzol), az a ugusztus 2013 won Eden 7: 0 és felkészült ellenfelek legnehezebb vereség a liga történetében. Otthon

„azt hiszem, ők fognak játszani két támadó, mert úgy gondolja, hogy bet365 fogadási bónuszok az interneten az izmaink. Nagyon sok erejük van, de nem csak visszajönni és játszani "- mondta Teplice középpályás Jakub Hora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára